داشتن توان فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی از نقاط قوت کشور برای رقابت با کشورهای خارجی است

0
93
داشتن توان فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی از نقاط قوت کشور برای رقابت با کشورهای خارجی است
داشتن توان فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی از نقاط قوت کشور برای رقابت با کشورهای خارجی است

 

داشتن توان فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی از نقاط قوت کشور برای رقابت با کشورهای خارجی است

 

معاون امور معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: علاوه بر ایجاد توان تولید ورق‌های فولادی در کشور، داشتن توان فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی از نقاط قوت کشورجهت رقابت با کشورهای خارجی است.

به گزارش پایگاه خبری مساوات آنلاین، رضا محتشمی پور در آیین بزرگداشت شهید احیاگر ( چله خذمت) و بازدید از مجموعه تولیدی نورد لوله خاورمیانه در ارومیه با اشاره به احیای این واحد تولیدی اظهار داشت: این مجموعه یکی از گلوگاه‌های مهم در بخش صنعت کشور به شمار می رود که در زمینه تولید لوله های انتقال آب فعالیت مطلوبی دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: با افتخاراتی که در تولید ورق های فولادی در کشور بدست آوردیم طی سالهای آتی، قطعا کشور از گلوگاه کمبود ورق‌های فولادی خارج خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با توجه به اینکه فعالیت تولیدی این مجموعه در شرایط کمبود ورقهای تولیدی در کشور انجام می شود و تامین ورق  نیز به نوبه خود یکی از کارهایی است که نیاز به تلاش و پشتکار مضاعف دارد، به همین دلیل بیشتر سعی بر آن است تا از طریق تامین نیازهای این نوع واحدها،کمبودها رفع شود.

در قالب یکشنبه های حمایت از تولید تا کنون از ۲۶۴ واحد تولیدی بازدید شده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه تمامی این اقدامات در نتیجه تلاشهای آیت الله رییسی و پیگیری‌های استاندار محقق شده عنوان کرد: از زمان آغاز بکار دولت سیزدهم تا به امروز ۳۳۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان احیا و تعیین تکلیف شده است.جواد کرمی در ادامه گفت: از این تعداد۱۳۵ واحد معدنی، ۵۹ واحد کشاورزی و یک واحد گردشگری نیز تعیین تکلیف شده و به چرخه تولید بازگشته‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود به یکشنبه حمایت از تولید نیز اشاره کرد و افزود: یکشنبه های حمایت از تولید یکی از مهمترین اقداماتی بود که در آذربایجان غربی و با حمایت جدی استاندار آغاز شده است و تا کنون در ۱۱۵ یکشنبه بدون تعطیلی از واحد های تولیدی بازدید و مشکلات آنان بررسی شده است.

کرمی تصریح کرد: در قالب یکشنبه های حمایت از تولید از ۲۶۴ واحد بازدید شده و مشکلات آنان مورد بررسی قرار گرفته و واحد لوله نورد خاورمیانه نیز از جمله واحد هایی بود که مشکلات حقوقی آن رفع و در نهایت به چرخه تولید بازگشت.

 

حمایت دولت سیزدهم از تولید موجب احیای واحدهای صنعتی راکد شده است

صابر پرنیان مدیرکل صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی نیز در این مراسم ضمن تسلیت شهادت رییس جمهور و همراهانش اظهار داشت: بخش خصوصی کشور بخش قدرتمندی است و حمایت همیشگی دولت سیزدهم از این بخش باعث شده امروز شاهد بازگشت بسیاری از واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد به چرخه تولید و به دنبال آن شاهد رونق صنعت باشیم.

وی ادامه داد: احیای واحدهای تولیدی در نتیجه تلاش های شهید جمهورو با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی محقق شده است.

پرنیان در خاتمه سخنان خود ضمن تشکر از تمامی فعالین بخش صنعت و معدن استان، اتاق بازرگانی، خانه صنعت و اتاق اصناف خاطرنشان کرد: امیدواریم ما نیز بعنوان خادمان بخش دولتی راه پر فروغ و نهضت ایجاد شده توسط شهید جمهور را ادامه دهیم؛ چرا که  این نهضت، نهضتی است که بن بست ندارد و ما در راه به ثمر رسیدن آن تمام توان خود را بکار خواهیم گرفت.

مجموعه تولیدی نورد لوله خاورمیانه، امکان ایجاد اشتغال پایدار برای ۵۰۰ نفر را دارد

در ادامه آیین بزرگداشت شهدای خدمت مرتضی دهقان درست، مدیرعامل مجموعه تولیدی نورد لوله خاورمیانه نیز با اشاره به اینکه این مجموعه با مساحت ۳۲ هکتار اقدام به تولید لوله هایی با سایز ۵۰۰ تا ۳ هزار میلیمتر با کاربرد انتقال آب احیا شده است، گفت: این واحد که بدلیل مشکلات بانکی در سال ۹۵ تعطیل شده بود با دستور آیت الله رئیسی در قالب نهضت احیا، در سال ۱۴۰۱ به چرخه فعالیت بازگشت.

وی، ظرفیت اسمی سالانه این واحد تولیدی را ۱۲۵هزار تن با اشتغال ۹۰ نفر به شکل مستقیم اعلام کرد و گفت: این واحد در حال حاضر به علت محدودیت‌هایی که از بابت پلمپ ایجاد شده بود با 30درصد ظرفیت درحال فعالیت است که با فعالیت دو شیفته و حجم سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد تومان، امکان ایجاد اشتغال پایدار برای ۵۰۰ نفر را دارد.

انتهای پیام/