ترویج آیینهای ملی و باستانی جهت جلوگیری از نفوذ فرهنگ غربی در کشور
رئیس بنیاد ایرانشناسی با اشاره به اینکه کمکاری متولیان فرهنگی و در کنار آن هجمه گسترده فرهنگ غربی، موجب نفوذ مراسم بیگانه با فرهنگ ایرانی – اسلامی در جامعه شده، عنوان کرد: تلاش میکنیم با ترویج فرهنگ غنی ایرانی و بر حسب داشتههایمان، مراسم فرهنگی و باستانی خود را پاس داشته و جایگزین فرهنگ غرب نماییم.
به گزارش پایگاه خبری مساوات آنلاین، محمدحسین رجبی دوانی، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن خانه مطبوعات آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار داشت: دغدغه بنیاد ایرانشناسی، شناساندن هویت غنی و ارزشمند ایرانی است و هیچ کشوری از نظر ارزش های تمدنی به پای تمدن ایرانی نمی رسد.
وی با اشاره به اینکه بنیاد ایران شناسی در سال ۷۶توسط حسن حبیبی معاون اول اسبق رئیس جمهور وقت راه اندازی و تاسیس شد، عنوان کرد: این بنیاد با علم بر اینکه مراکز فرهنگی بسیاری در کشور داریم فلسفه وجودیش معرفی و ترویج تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران است.
رجبی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه در سطح بین المللی دانش و رشته ایرانشناسی پدید آمده، فلذا این بنیاد با هدف تبدیل شدن به مرجعیت دانش ایران شناسی در جهان تاسیس شده است.
رئیس بنیاد ایرانشناسی با اشاره به پدید آمدن آثار و کتب فاخر توسط بنیاد ایرانشناسی از بدو تاسیس تاکنون، خاطر نشان کرد: در مدیریت جدید تلاش این است که ارزشهای بلند تاریخ و فرهنگ ایران را در ۳ دوره ایران باستان، ایران دوره اسلامی و ایران انقلاب اسلامی بررسی و ترویج دهیم.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره های مختلف فیلم اقوام ایرانی از اهداف این بنیاد است، گفت: بر اساس هماهنگی های انجام شده، این جشنواره اردیبهشت سال آینده همزمان با روز ایرانشناسی برگزار می شود.
رجبی در خاتمه سخنان خود گفت: در حال حاضر در ۱۹ استان کشور نمایندگی داریم و درصدد هستیم با همکاری وزارت کشور به زودی در سایر استان ها نیز نمایندگی تاسیس کنیم.
در ادامه این نشست ملکی، سرپرست بنیاد ایرانشناسی در آذربایجان غربی گفت: بنیاد ایرانشناسی استان، ۲سال بعد از تاسیس این نهاد، تاسیس شده و تاکنون ۱۰۰ پایان نامه در داخل و خارج کشور بصورت مجازی کار شده است
وی ادامه داد: بنیاد از تمام وقایع و رخدادهای تاریخی و فرهنگی اتفاق افتاده در استان حمایت می کند.
ملکی تصریح کرد: در حال حاضر در بنیاد ایرانشناسی آذربایجان غربی چندین بانک از اسناد و تصاویر استان وجود دارد.
انتهای پیام/